KVĚTINOVÉ KORZO HOLANDSKO

PROGRAM   

1. den: odjezd z ČR (cca 17:00 Kroměříž, Vrchoslavice) noční transfer.

2. denAALSMEERnejvětší květinová burza světa. 

KEUKENHOF největší rozkvetlý park v Evropě zaměřený na cibuloviny. Barevná paleta květin na ploše 32 ha lesoparku, překrásná jezírka a potůčky, tematické zahrady a výstavy v pavilonech. Kromě nekonečných lánů tulipánů zde uvidíte také gladioly, lilie, narcisy, kosatce, krokusy begonie, mečíky, růže a také exotické rostliny. Odpoledne projížďka na kole, procházka po pobřeží nebo koupání v krytém bazénu.

3. denALKMAARvelmi starobylé město na kanálech, kde grachty lemují památné kupecké domy. Uličky jsou téměř stejné jako byly v 16. a 17. století. Tradiční historické vážení sýrů gouda, kdy na radničním náměstí nosiči v krojích a barevných kloboucích ručně přenášejí sýry na vážení. 

VOLENDAM  historické rybářské městečko. Návštěva sýrové farmy s možností degustace a nákupu sýrů. Výrobna dřeváků, které se vyřezávají z jednoho kusu dřeva. 

ZAANSE SCHANS skanzen lidové architektury a řemesel, cesta mezi větrnými mlýny, ochutnávka sýrů a čokolády. Večer osvětlená přehlídka květinového průvodu. Řazení na promenádě u moře.

4. den:NOORDWIJK "květinové přímořské letovisko Evropy"

"Květinové korzo"  Velkolepý průvod alegorických vozů vytvořených z tisíců řezaných květů a cibulek.

LEIDEN - starobylé, ale živé městečko protkané nesčetnými grachty – plavba lodí.

DEN HAAG– elegantní město, kde sídl královská rodina. V komplexu historickýchbudov Binnenhof se schází nizozemský parlament a vláda. V přilehlém Mauritshuis je obrazárna. Před těmito budovami se rozkládá jezírko.

GOUDA - typické kupecké město s hezkým centrem, gotickou křížovou bazilikou se 112 metrů dlouhou lodí a nejstarší dochovanou radnicí v zemi.

5. den: návrat do ČR kolem poledne.

Změna programu vyhrazena (podle časových možností)

UBYTOVÁNÍ  Rekreační park v plážovém letovisku u Severního moře, v jednom z nejkrásnějších pobřežních měst Noordwijk v jižním Holandsku.

Rekreační domky jsou ve velmi krátké vzdálenosti od pobřeží, pláže a dun.

Comfort 4 osoby: obývací místnost s vybavenou kuchyní ( lednice, mrazák, kombinovaná mikrovlná trouba, myčka nádobí, kávovar), ložnice s manželskou postelí, ložnice se dvěma samostatnými lůžky. Sociální zařízení WC, sprcha, venkovní terasa se zahradním nábytkem.

STRAVA vlastní, využití kuchyňky v apartmánu

Polopenze- vlastní  příprava z dodaných polotovarů, využití kuchyňky v apartmánu     

                                                                                           Zájezd pořádá CK Helena Brabcová